Oteto dete u Beogradu, policija traži otmičare

Izvor: RTS, 13.Mar.2015, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oteto dete u Beogradu, policija traži otmičare

Dvogodišnja devojčica oteta je iz naručja majke u Ulici braće Jerković, ispred broja 227, nešto pre 13 časova, saznaje RTS.
Iz MUP-a navode da se sumnja da su otmičari vozili automobil marke BMV serije pet, sive boje, stranih registarskih oznaka, najverovatnije države Rumunije.

Kako javlja reporter RTS-a sa lica mesta, majka je odvezena kolima Hitne pomoći. Očevici navode da je automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << upravljala devojka, dok je muškarac bio na suvozačevom mestu. On je istrčao iz automobila, počeo da šutira majku i oteo devojčicu, navode očevici.

Policija je pozvala sve građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije o tom događaju ili primete vozilo koje odgovara opisu, to prijave na broj 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oteta dvogodišnja devojčica u Beogradu

Izvor: Beta, 13.Mar.2015

BEOGRAD, 13. marta 2015. (Beta) - Dvogodišnja devojčica oteta je u petak u Beogradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije...Sumnja se da su otmičari deteta u Ulici Braće Jerković, na Voždovcu, vozili aut.

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.