Otac i sin uhapšeni zbog paljenja lokala u Muru (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 20.Jul.2023, 12:37

Otac i sin uhapšeni zbog paljenja lokala u Muru (VIDEO)

Novopazarska policija uhapsila je K.K. (44) i H.K. (24) iz ovog grada zbog sumnje da su počinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je danas Policijska uprava. Oni se sumnjiče da su prošle noći, u naselju Mur u Novom Pazaru, zapaljivom tečnošću polili i zapalili lokal u vlasništvu muškarca (59). U požaru niko nije povređen, a ugasili su ga vatrogasci. Prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni su otac i sin koji su se dan ranije verbalno sukobili sa vlasnikom prodavnice. Njima >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, određeno zadržavanje od 48 sati.   Pogledajte ovu objavu na Instagramu.   Objavu dijeli 192.RS (@192_rs) The post Otac i sin uhapšeni zbog paljenja lokala u Muru (VIDEO) appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja zbog paljenja lokala u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 20.Jul.2023

Novopazarska policija uhapsila je K.K. (44) i H.K. (24) iz tog grada zbog sumnje da su počinili krivično delo izazivanje opšte opasnosti, saopštila je danas Policijska uprava.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.