Otac Sava: Oliver danas govori glasnije nego ikada do sada

Izvor: B92, 13.Avg.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otac Sava: Oliver danas govori glasnije nego ikada do sada

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić ponovo se na društvenim mrežama oglasio o ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

Janjić je na Fejsbuku napisao: "Čovek koji Kosovo i Metohiju nije merio metrima i procentima; koji se borio za narod, a ne za svoj lični interes; koji je mučki ubijen s leđa, a danas govori glasnije nego ikada do sada, izobličavajući one koji su ga progonili; >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čovek koji nije širio defetizam, već nadu - Oliver Ivanović".

Uz ovaj komentra, Janjić je postavio nekadašnju objavu ubijenog Ivanovića gde navodi da je "Kosovo najvažnije otvoreno srspko pitanje" Kosovo nije parče teritorije"..

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara ispred prostorija svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Počinioc ili počinioci zločina još nisu pronađeni.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"To bi značilo da Evropa prihvata etničko čišćenje..."

Izvor: B92, 13.Avg.2018

Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjić ponovo se oglasio povodom ideje o “razgraničenju Srba i Albanaca” na Kosovu i Metohiji...“Prihvatanje “dogovora” o etničkom razgraničenju Srba i Albanaca, podelom teritorije i dovođenjem 70.000 Srba pred mogući egzodus i naše drevne svetinje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.