Osumnjičenom za ubistvo oca određen pritvor

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za ubistvo oca određen pritvor

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana osumnjičenom za ubistvo oca, Dejanu Šatriju (35) u ponedeljak u Velikoj Moštanici.

Portparol suda Tatjana Tešić precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je osumnjičenom odredio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo kao i zbog uznemirenja javnosti.

Na ovo rešenje osumnjičeni i njegov branilac imaju pravo žalbe >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krivičnom vanraspravnom veću u roku od tri dana.

Osumnjičeni za ubistvo oca u V.Moštanici nije u stanju da iznese odbranu

Osumnjičeni za ubistvo oca, Dejan Šatri (35) ponedeljak u Velikoj Moštanici danas nije bio sposoban da iznese odbranu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni se tereti za krivično delo ubistvo.

Sumnja se da je pre dva dana u porodičnoj kući u Velikoj Moštanici, zadao više uboda u predelu tela svom ocu Agimu Šatriju (64), koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.

Mediji su preneli da Dejan ima psihičke probleme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE MOGAO DA IZNESE ODBRANU Saslušan ubica iz Velike Moštanice koji je usmrtio oca ZBOG KAFE

Izvor: Blic, 17.Jul.2019

Osumnjičeni za ubistvo oca, Dejan Šatri (35) u ponedeljak u Velikoj Moštanici danas nije bio sposoban da iznese odbranu na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.