Osumnjičeni Dabović sutra na saslušanju

Izvor: Mondo, 17.Sep.2016, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni Dabović sutra na saslušanju

Crnogorski državljanin Milan Dabović, koji je u petak uhapšen na Brankovom mostu u centru Beograda, sutra će biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu, rekla je portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić.

Foto: MUP Srbije

Nakon saslušanja tužilaštvo će odlučiti o pokretanju istrage i predlogu za određivanje pritvora.

Osumnjičeni Dabović je uhapšen u petak popodne na Brankovom mostu kada je policija presrela njegov automobil marke "smart", švajcarskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << registarskih oznaka.

Prilikom pretresa vozila policija je pronašla dva paketa sa belom praškastom materijom za koju se sumnja da je kokain, saopšteno je z MUP-a.

Krivičnom prijavom Dabović se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Milan Dabović sutra na saslušanju u tužilaštvu

Izvor: RTS, 17.Sep.2016

Državljanin Crne Gore Milan Dabović, koji je u petak uhapšen u centru Beograda, biće saslušan u Višem javnom tužilaštvu u ponedeljak, rekla je portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić. . Nakon saslušanja tužilaštvo...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.