Osumnjičen za odavanje poslovne tajne

Izvor: Danas, 14.Okt.2019, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičen za odavanje poslovne tajne

Otac ministra unutrašnjih poslova u Vladi Srbije Nebojše Stefanovića - Branko ponovo je u centru pažnje domaće javnosti. Mediji su, naime, objavili da je uhapšen A. O., radnik "Krušika" koji je novinarima dostavio podatke o povlašćenom statusu kompanije GIM, čiji je Stefanović senior predstavnik pri kupovini i potonjem izvozu mina, granata i drugih "Krušikovih" proizvoda, a koje je, prema raspoloživim podacima, kupovao jeftinije i od državnog izvoznika naoružanja i vojne opreme - firme Jugoimport SDPR. Članak Osumnjičen za odavanje poslovne tajne se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Oduzeto 323 kilograma duvana kod Trstenika

Izvor: Danas, 14.Okt.2019

Sprovođenjem pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu akciznih proizvoda, inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 323,50 kilograma rezanog duvana bez propisane dokumentacije o poreklu. Članak Oduzeto 323 kilograma duvana...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.