Osuđen sveštenik zbog pedofilije

Izvor: B92, 07.Mar.2012, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osuđen sveštenik zbog pedofilije

Bolonja -- Apelacioni sud u Bariju izrekao je jednom svešteniku iz Bolonje kaznu od četiri godine i dva meseca robije zbog seksualnog zlostavljanja dece.

Sveštenik don Andrea Agostinija (68) osuđen je da je 2005. godine seksualno zlostavljao desetoro dece u domu Ferareze.

Sud je zapravo posle njegove žalbe smanjio prvobitnu kaznu od 6 godina i 10 meseci izrečenu aprila meseca 2008. godine.

Agostini je uhapšen još 2005. godine. Posle istrage i prvostepenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suđenja suspendovan je a trenutno živi u relogioznoj zajednici San Luka u Bolonji.

Vaspitačice doma Ferareze svedočile su da je Agostini vršio čudna dela sa jasnom seksualnom pozadinom - dodirivanje intimnih delova tela, kontakti sa najmlađom decom, stavljanje bombona u njihove gaćice, poljupci u usta jednoj jako maloj devojčici, prenosi Ansa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italija: Svešteniku četiri godine zatvora zbog pedofilije

Izvor: S media, 07.Mar.2012

Sveštenik don Andrea Agostinija (68) osuđen je da je 2005. godine seksualno zlostavljao desetoro dece u domu Ferareze...Uhapšen pedofil iz Niša..Bački Petrovac: Uhapšen zbog dečje pornografije..Kako da prepoznate pedofila (VIDEO)..Sud je zapravo posle njegove žalbe smanjio prvobitnu kaznu od...

Nastavak na S media...

Sveštenik pedofil osuđen na četiri godine zatvora

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Mar.2012

Apelacioni sud u Bariju izrekao je danas jednom svešteniku iz Bolonje kaznu od četiri godine i dva meseca robije zbog seksualnog zlostavljanja dece.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.