Oštećen bilbord sa Amfilohijevim likom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2020, 16:00

Oštećen bilbord sa Amfilohijevim likom

Bilbord koji se nalazi uz Jadransku magistralu u blizini Aerodroma Tivat, posut je crvenom bojom i to preko fotografije mitropolita Amfilohija, objavile su podgoričke Vijesti.

Nepoznati počinilac ili počinioci sinoć su pod okriljem noći, oštetili veliki reklamni bilord sa likom mitropolita crnogorskog primorskog Amfilohija u Tivtu.

Vernici iz Tivta i Boke, bilbord sa likom mitropolita i porukom "Krst nositi nama je suđeno - Boka je uz svoga vladiku", u znak podrške >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Amfilohiju, postavili su nekoliko dana nakon što je on 6. oktobra hospitalizovan u KBC-u zbog korona virus.

Amfihohije se, podsećaju Vijesti, prema izveštajima lekara, uspešno oporavlja od upale pluća izazvane koronom, a na poslednjem testu je bio negativan na prisustvo tog virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.