Osmeh ove lepotice otkrio je da umire

Izvor: medio.rs, 16.Dec.2015, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmeh ove lepotice otkrio je da umire

Talin Moreira da Silva, prelepa Brazilka koja studira u Australiji, posetila je bolnicu tri puta zbog intenzivne glavobolje, ali i učestalog povraćanja, ali doktori su joj rekli da je to samo migrena. Nije znala da se iza toga krije nešto mnogo gore i da joj preti smrt.

Sve je bilo u totalnom redu do trenutka kada su doktori primetili njen neobični osmeh. To je ustvari bila blaga paraliza koja je postavljala njena usta na asimetričan način, te su medicinski radnici odmah preduzeli >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mere kako bi ustanovili šta joj se tačno događa.

Došli su do zastrašujućih rezultata - Talin je imala agresivni tumor na mozgu i hitno je morala da bude operisana.

Na sreću, tumor je otklonjen, ali doktori i dalje nadgledaju njeno stanje kako se ne bi pogoršalo i došlo do novih komplikacija koje će joj ugroziti život. Za sada, Talin je dobila bitku i dobija je i dalje, te nema sumnje da će sve biti na mestu.

Svima je poznato da osmeh može biti spontan i prirodan, a ono što malo ko zna jeste da nasmejano lice nije mnogo drugačije od uplakanog.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.