Oskarovac objavio da se bori sa alkoholizmom

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oskarovac objavio da se bori sa alkoholizmom

Ove nedelje sam obeležio 40 dana u centru za lečenje od zavisnosti od alkohola i ostajem pod negom i van bolnice. Glumac je prekinuo ćutanje i oglasio se na Instagramu o svom trenutnom stanju.

"Podrška koju sam dobio od porodice, kolega i fanova znači mi više nego što mogu da kažem. Dala mi je snagu da razgovaram o svojoj bolesti sa drugima", napisao je Ben Aflek (46). Objasnio je kako je bitka s bilo kojom zavisnošću doživotna i teška borba i da zbog toga čovek nikad >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ne može biti na lečenju ili van njega.

- To je obaveza sa punim radnim vremenom. Borim se zbog sebe i svoje porodice. Tako je mnogo ljudi preko društvenih medija govorilo o svojim putovanjima kroz zavisnost. Tim ljudima želim da se zahvalim. Vaša snaga inspiriše i podržava me na načine za koje nisam mislio da su mogući - rekao je glumac.

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck) on Oct 4, 2018 at 12:48pm PDT

Dodao je kako mu pomaže što zna da nije sam i da je morao podsetiti sebe da ako ima problem, treba da potraži pomoć jer je to znak hrabrosti, ne slabosti ili neuspeha.

- Sa prihvatanjem i poniznošću, nastavljam sebi da pomažem. Zahvalan sam svima onima koji su uz mene. Nadam se da mogu da budem primer drugima koji se bore - napisao je Ben.

Oskarovac je na lečenje otišao 22. avgusta pošto ga je bivša supruga, glumica Dženifer Garner (46) nagovorila kad je videla njegove slike sa sandukom alkoholnih pića.

Aflek je bio na odvikavanju 2001, a i 2017. kada je u martu objavio da je uspešno završio lečenje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.