Lekaru smanjena kazna zbog primanja mita

Izvor: Blic, 26.Apr.2014, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekaru smanjena kazna zbog primanja mita

Apelacioni sud u Beogradu osudio je ortopeda Zorana Ganića na godinu dana zatvora zbog primanja mita od 500 evra, ublaživši time prvostepenu presudu beogradskog Višeg suda.

Prvostepenom presudom Višeg suda Ganić je bio osudjen na dve godine

zatvora, a oduzeto mu je i 500 evra.

Apelacioni sud je naveo da su na ublažavanje kazne uticale olakšavajuće okolnosti, odsustvo otežavajućih okolnosti, kao i činjenica da se oštećeni nije pridružio krivičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gonjenju.

Kako je objavljeno na sajtu Apelacionog suda, Ganić je u avgustu 2013. od oca pacijenta kome je u bolnici na Banjici trebalo da operiše ligamente kolena tražio i uzeo 500 evra.

Ganić je prvo tražio 1.250, a potom 800 evra, pa je pristao da "preko reda" uradi operaciju za 500 evra.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manja kazna lekaru za primanje mita

Izvor: B92, 26.Apr.2014

Beograd -- Apelacioni sud u Beogradu osudio je ortopeda Zorana Ganića na godinu dana zatvora zbog primanja mita od 500 evra, ublaživši time prvostepenu presudu Višeg suda...Prvostepenom presudom Višeg suda Ganić je bio osudjen na dve godine zatvora, a oduzeto mu je i 500 evra...Apelacioni sud je...

Nastavak na B92...

Godinu dana zatvora lekaru zbog mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Apr.2014

Apelacioni sud u Beogradu osudio je ortopeda Zorana Ganića na godinu dana zatvora zbog primanja mita od 500 evra, ublaživši time prvostepenu presudu beogradskog Višeg suda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ortopedu smanjena kazna zbog primanja mita

Izvor: Mondo, 26.Apr.2014

Apelacioni sud u Beogradu osudio je ortopeda Zorana Ganića na godinu dana zatvora zbog primanja mita od 500 evra,..

Nastavak na Mondo...

Od pacijenta tražio hiljadu evra mita, pa pristao na 500, Apelacioni sud mu prepolovio kaznu!

Izvor: Blic, 26.Apr.2014

Apelacioni sud u Beogradu osudio je ortopeda Zorana Ganića na godinu dana zatvora zbog primanja mita od 500 evra, ublaživši time prvostepenu presudu beogradskog Višeg suda...Prvostepenom presudom Višeg suda Ganić je bio osudjen na dve godine..zatvora, a oduzeto mu je i 500 evra...Apelacioni sud...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.