Oro sve članove zove na rođendan

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2018, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oro sve članove zove na rođendan

Srpsko kulturno-umetničko društvo Oro Frankfurt slavi ove godine 45. rođendan. Centralna svečanost predviđena je za 8. decembar u dvorani Saalbau Titus Forum u Frankfurtu.

Program proslave je pripremljen, gosti iz Srbije pozvani su i sada, posle letnje pauze, počinju pripreme za svečani deo programa. Uprava društva bi želela da u tom delu programa učestvuju igrači svih generacija folklornog ansambla Oro, počev od one prve postave iz 1973.

Stoga pozivaju sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zemljake koji su kraće ili duže vreme bili članovi SKUD Oro da u subotu, 22. 9. 2018. u 20 časova dođu na dogovor.

Sastanak će biti održan u novim prostorijama Ora u Zimersmenegu 14-18, 61440 Obersel (ulaz iz dvorišta, treći sprat liftom). Posle dogovora biće ponešto i za stomak i za dušu.

Osim toga, u Oru je svakog petka od 19 časovae prijem novih članova svih uzrasta, od najmanjih za dečji i nešto starijih za omladinski folklorni ansambl. Prijem novih članova za novooformljeni ansambl folkloraša rekreativaca je takođe u toku. Vrata SKUD Oro su otvorena i za one koji jednostavno žele da se druže uz šah, karte, ne ljuti se čoveče ili da odgledaju zajedno neki sportski događaj, domaći film na velikom ekranu ili slično.

Nove prostorije SKUD Oro su adekvatne za sve vrste proslava i zabava i u dogovoru sa predsedništvom društva mogu se iznajmiti privatnim licima ili firmama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.