Orlovi ostavili planove u svlačionici - rasejanost ili zamka?

Izvor: Vesti-online.com, 08.Sep.2012, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" ostavili planove u svlačionici - rasejanost ili zamka?

Rasejanost bi mogla da košta naš stručni štab Srbije neprospavane noći, jer su sebi dozvolili da nakon treninga na "Hempden parku" zaborave dijagrame sa planovima igre ili je možda u pitanju zamka koju je postavio Siniša Mihajlović.

Zamka za domaćina u Glazgovu?

Kako prenosi škotski mediji STV, stručni štab reprezentacije Srbije napravio je pravu glupost. Naime, posle treninga neko od ljudi iz stručnog tima Srbije zaboravio je dijagrame sa planovima igre >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na terenu "Hempden parka"!

Veče uoči duela sa Škotskom u Glazgovu ovo bi moglo da prestavlja ozbiljan problem pred prvi meč kvalifikacija za SP.

 

Na dijagramu se jasno vidi da će Siniša Mihajlović izvesti tim u formaciji 4-3-3, a orijentacija igre bila je takva da su napadi Srbije usmereni ka levoj strani odbarne Škotske.

 

Iako je najavljivao da zna slabosti rivala, izgleda da će Siniša Mihajlović morati da se dobro potrudi da napravi neko novo iznenađenje, jer je ovo prvo pokvario ili je možda sve napravljeno planski da se zavara protivnik, ostaje da se vidi sutra u 16h.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.