Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže sastanak sa direktorom RTS

Izvor: Beta, 18.Jan.2019, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizatori protesta Jedan od pet miliona traže sastanak sa direktorom RTS

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" zatražili su sastanak sa generalnim direktorom Radio-televizije Srbije Draganom Bujoševićem i glavnim i odgovornim urednikom informativnog programa RTS-a Nenadom Lj. Stefanovićem sutra u 19.30 u zgradi javnog servisa, navodeći da će ishod sastanka učesnici skupa sačekati ispred."Organizatori protesta javno zahtevaju da sutra u 19.30 budu u svojim kancelarijama i prime delegaciju protesta. Obaveštavamo ih da će svi učesnici protesta ishod sastanka sačekati ispred zgrade RTS", navedeno je u saopštenju organizatora protesta.Organizatori su naveli da "na sve dosadašnje zahteve protesta Aleksandar Vučić odgovara ili da su glupi ili ponavljanjem 'Ako ste nezadovoljni, evo vam izbori', i da je javni servis na prvom programu sat vremena uživo prenosio kontramiting koji je organizovala Srpska napredna stranka, dok je izveštaj o memorijalnoj šetnji za Olivera Ivanovića trajao tačno 53 sekudne, što kako su ocenili "nije sloboda medija"."Ucene gradjana, pretnje otkazom, kupovina glasova, i mafijašenje koje Aleksandar Vučić zove izborima – nisu izbori... Izbori podrazumevaju slobodu da biramo, slobodu medija", piše u saopštenju.Protest "Jedan od pet miliona" biće održan sutra osmi put u Beogradu.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Organizatori protesta “Jedan od pet miliona” traže sastanak sa direktorom RTS

Izvor: Danas, 18.Jan.2019

Organizatori protesta "Jedan od pet miliona" zatražili su sastanak sa generalnim direktorom Radio-televizije Srbije Draganom Bujoševićem. Članak Organizatori protesta “Jedan od pet miliona” traže sastanak sa direktorom RTS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.