Orban oštro kritikovao EU sankcije Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 15:48

Orban oštro kritikovao EU sankcije Rusiji

Mađarska bi trebalo da se pripremi za produženi rat u susednoj Ukrajini, poručio je danas mađarski premijer Viktor Orban u nacionalnom parlamentu, oštro kritikujući sankcije Evropske unije uvedene Rusiji, jer, kako je rekao one podižu cene energenata.

Orban je rekao da su sankcije EU izazvale povratni efekat i da nije iznenađenje što padaju evropske vlade, aludirajući na jučerašnje izbore u Italiji na kojima se čini da će Đorđa Meloni postati prva žena premijer Italije na čelu najdesničarskije vlade od Drugog svetskog rata, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Orban: Vlada će pitati narod o sankcijama Rusiji

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Sep.2022

BUDIMPEŠTA – Mađarska je danas jača nego ikad od pada komunistickog režima, izjavio je mađarski premijer Viktor Orban u govoru pred parlamentom na početka jesenjeg zasedanja i dodao da će vlada pitati građane da se izjasne o sankcijama Rusiji. Iako su sankcije nanele štetu zemlji vlada bi...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.