Optuženi Francuzi za otmicu dvogodišnje Maše

Izvor: Mondo, 14.Sep.2015, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Optuženi Francuzi za otmicu dvogodišnje Maše

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je optužnicu protiv troje francuskih državljana koji su u martu oteli dvogodišnju đevojčicu iz ruku majke u ulici Braće Jerković u Beogradu.

Foto: Screenshot/MUP Srbije

Optužnica je podignuta protiv Sebastijana Branšu Mišela, njegove supruge Gorin Aleksija Sandrin Branšu i njene kćerke Emelin Ulijet Kristel, saopštilo je Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Istraga je pokazala da su oni, kao pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << organizovane kriminalne grupe, 13. marta oteli maloletnu Mašu, koja se zajedno sa majkom Mirjanom kretala ulicom, vraćajući se iz obližnjeg marketa.

Sumnja se da je otmicu devojčice neposredno izvršio Sebastijan Branšu Mišel, tako što ju je otrgao iz ruku majke i odneo je u automobil u kojem ga je čekala njegova supruga Gorin Aleksija Sandrin Branšu.

Vozilom su se uputili ka graničnom prelazu Šimanovci, a u toku vožnje Emelin Ulijet Kristel je otetu devojčicu presvukla i promenila joj frizuru da bi izgledom podsećala na njenu biološku kćerku, čiji je pasoš imala u vozilu.

Nakon otmice optuženi su se sa otetim đetetom uputili u pravcu graničnog prelaza radi napuštanja teritorije Srbije.

Na autoputu, na naplatnoj stanici Šimanovci nisu se zaustavili, već su probili rampu, a u poteri koja je nakon toga usledila policija ih je sustigla neposredno pre isključenja sa autoputa za Sremsku Mitrovicu i uhapsila, a oteta devojčica vraćena je roditeljima.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.