Oprostila sam mužu batine OGLASILA SE PRETUČENA DUŠICA i ŠOKIRALA IZJAVOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2019, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Oprostila sam mužu batine" OGLASILA SE PRETUČENA DUŠICA i ŠOKIRALA IZJAVOM

Dušica Jevđenović (28), poznata kao državna starleta, izjavila je da je oprostila mužu Milivoju Zarubici Pulji (49) što ju je fizički maltretirao.

Jevđenovićevu je balkanski kralj trgovine ljudima, kako zovu Zarubicu pošto je osuđivan zbog posredovanja u prostituciji, navodno davio, počupao joj kosu i nokte i psihički je maltretirao. U prilog tome govore i fotografije koje je snimila Jevđenovićeva.

- Želim da stavim tačku na tu priču. Jesmo imali problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u braku, ali smo ga uspešno rešili. Volim i poštujem svog supruga i ne želim da se o njemu stvara slika da je nasilnik. Porazgovarali smo o svemu što se desilo i molim vas da me razumete što ne želim da ulazim u detalje. Za mene je porodica svetinja i za te verednosti želim da se zalažem i borim - rekla je Dušica.

Podsetimo, prošle nedelje mediji su došli u posed jezivih fotografija pretučene Dušice koja je navodno posle porodičnog nasilja zatražila pomoć u sigurnoj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.