Opreznost u vožnji zbog moguće kiše

Izvor: RTS, 22.Sep.2018, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opreznost u vožnji zbog moguće kiše

Promenljive vremenske prilike pratiće vozače u toku današnjeg dana, kiša je moguća u pojedinim delovima zemlje, pa se zato vozačima savetuje puna opreznost u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Prvi dan vikenda će s prvim popodnevnim satima sigurno doneti veći broj vozila, pojačan intenzitet saobraćaja, ponegde sa usporenom vožnjom i mogućim kraćim zastojima, a posebno na deonicama >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na kojima se izvode radovi.
Od 24. septembra do 1. oktobra u periodu od 07.00 do 19.00 izvodiće se radovi na redovnom održavanju kolovozne konstrukcije, na delu državnog puta I A reda broj 1, od petlje "Beograd" do petlje "Surčin", na Obilaznici oko Beograda.
U toku izvođenja radova saobraćaj će iz pravca Šida ka petlji "Ostružnica" biti preusmeren preko službenog prolaza na kolovoznu traku suprotnog smera, gde će se odvijati preticajnom saobraćajom trakom.
Za saobraćaj iz pravca Šida, biće postavljeno obaveštenje na petlji "Dobanovci" da se za Surčin vozila isključuju na petlji "Dobanovci".
Saobraćaj iz pravca Novog Sada odvijaće se zaustavnom saobraćajnom trakom, dok će za saobraćaj biti zatvorene vozna i preticajna saobraćajna traka.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, za putnička vozila nema zadržavanja, dok su zadržavanja za teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na GP Kelebija, prema Mađarskoj, oko četiri sata.
Često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske, zbog čega zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima iz Srbije.
Vreme zadržavanja na graničnim prelazima je relativno i često promeljivo, podseća AMSS.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Opreznost u vožnji zbog moguće kiše, za putnička vozila nema dužih zadržavanja na graničnim prelazima

Izvor: JuznaSrbija.info, 22.Sep.2018

Promenljive vremenske prilike pratiće vozače u toku današnjeg dana, kiša je moguća tokom večernjih časova u pojedinim delovima na jugu Srbije, pa se zato vozačima savetuje puna opreznost u vožnji, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)...Prvi dan vikenda će s prvim popodnevnim satima sigurno...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.