Oprez zbog mokrih kolovoza i odrona

Izvor: RTS, 13.Jun.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog mokrih kolovoza i odrona

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umeren, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza usled obilnih padavina praćenih grmljavinom, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).
AMSS je upozorio vozače na moguće odrone u planinskim predelima koji otežavaju vožnju.
Po poslednjim informacijama Uprave granične policije, na putničkim terminalima na srpskim granicama nema zadržavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dužih od 30 minuta.
Do sutra u 6.00 časova na mostu Gazela izvodiće se radovi na čišćenju i pranju mosta na pešačkim stazama u oba smera. Radovi će se izvoditi u pokretu u krajnjoj desnoj (zaustavnoj) saobraćajnoj traci i obezbeđeni su adekvatnom signalizacijom.
Do 20. juna od 22.00 do 5.00 na delu auto-puta E-75, od petlje T6- skretanje za Novi Sad do petlje Lasta, izvodiće se radovi na farbanju zaustavne trake u oba smera.
Zbog radova na popravci havarisane elastične odbojne ograde na auto-putu od petlje Bubanj Potok do petlje Beograd do 15. juna od 22.00 do 6.00 biće izmenjen režim saobraćaja. Radovi se izvode u pokretu, sa povremenim zatvaranjem brze ili zaustavne trake.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj umerenog intenziteta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2016

Saobraćaj na putevima u Srbiji je umerenog intenziteta, a vozačima se savetuje oprezna vožnja zbog mokrih kolovoza usled obilnih padavina praćenih grmljavinom, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS)...AMSS je upozorio vozače na moguće odrone u planinskim predelima koji otežavaju vožnju...Po...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

PAŽLJIVO ZA VOLANOM: Oprez u vožnji zbog pljuskova sa grmljavinom

Izvor: Kurir, 14.Jun.2016, 07:36

...Vozačima se savetuje i da u slučaju jačeg pljuska zaustave vozilo na prvom parkingu ili bezbednom mestu pored puta..Prema podacima granične policije, zadržavanje na prelazima na izlazu iz Srbije je do 30 minuta..Saobraćaj je i dalje obustavljen u Ulici Vuka Kardžića ka Starim Banovcima, zbog...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.