Oprez zbog mokrih kolovoza

Izvor: RTS, 05.Apr.2017, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog mokrih kolovoza

Zbog najavljenih padavina širom zemlje i mogućeg slabog snega u višim planinskim predelima, mokar kolovoz i smanjena vidljivost danas mogu biti uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda, saopštio je AMSS.
Sva oštećenja na kolovozu u vidu rupa ili kolotraga slabo su vidljiva, a predstavljavaju opasnost u vožnji jer su ispunjena vodom.
Zato se vozačima savetuje da voze oprezno, uspore na mestima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gde ima izraženih kolotraga, u krivinama i kroz podvožnjake takođe.
Veći oprez savetuju iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije", najviše na putevima na kojima su nastavljeni radovi, kako na popravci, tako i na izgradnji novih deonica.
U periodu od 10 do 15 sati izvodiće se radovi na uzimanju uzorka asfalta za ispitivanje kolovoza na delu državnog puta u smeru Subotica-Novi Sad-Beograd.
U toku izvođenja radova za saobraćaj će naizmenično biti zatvarane krajnja leva i srednja (vozna) saobraćajna traka.
Od danas na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji Ložioničkog mosta u Užicu, na deonici Užice-Zlatibor.
Radovi će se izvoditi do 19. juna, ukoliko vremenski uslovi to dozvole.
Alternativni pravci su gradske ulice u Užicu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.