Oprez zbog magle i klizavih kolovoza

Izvor: RTS, 14.Nov.2016, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog magle i klizavih kolovoza

Auto-moto savez Srbije je apelovao na vozače da zbog magle i klizavih kolovoza, koji uslovljavaju poledicu, budu oprezni u saobraćaju.
Putari intenzivno rade na pripremi puteva za zimsko održavanje, tako što postavljaju novu i menjaju dotrajalu saobraćajnu signalizaciju, čiste kanale, krpe i saniraju oštećenja na kolovozu.
Na graničnim prelazima zadržavanja su do 20 minuta.
Do 30. novembra >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zbog asfaltiranja državnog puta II-A reda na deonici Bajina Bašta - Rogačica saobraćaj će biti obustavljan u periodu od 9 do 16 časova.
Na putu I-A reda broj 1 u smeru od Niša ka Beogradu, kod Bregaljničkog brda, izvodiće se radovi na sanaciji bankine i loma kolovoza.
U toku su radovi na održavanju mosta preko Maričića potoka u Mislođinu na državnom putu II-A reda broj 148, deonica Obrenovac-Stepojevac, zbog čega će se saobraćaj odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila u periodu od 8 do 18 časova.
Na auto-putu E80 Niš-Dimitrovgrad, na deonici od Čiflika do Staničenja, u zoni mosta i Čifliku saobraćaj će biti zaustavljen od 9 do 11 i od 14 do 16 časova.
Na deonici puita Ušće-Mlanča saobraćaj je potpuno obustavljen zbog odrona, kao i na državnom putu II-A reda Pričević-Pecka zbog oštećenja mosta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.