Oprez u vožnji zbog snega na putevima

Izvor: Megafon.co, 18.Nov.2018, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez u vožnji zbog snega na putevima

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni prilikom vožnje i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu. Prema upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u toku večeri, 18. novembra, i tokom noći, na jugu i istoku Srbije, u nižim predelima, na planinama i u centralnoj i zapadnoj Srbiji, očekuje se stvaranje snežnog pokrivača, dok se u Vojvodini očekuju kiša i sneg.
Na snazi je prvi stepen pripravnosti i ekipe putara >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << su na terenu i spremne su da reaguju po potrebi.
Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura moguća je pojava poledice, te apelujemo na vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko krenu da obavezno imaju zimsku opremu i lance u brdovitim i planinskim terenima, kao da i poštuju ograničenja brzine.

Nastavak na Megafon.co...






Povezane vesti

Pešter cio pod snijegom i u debelom minusu (Foto)

Izvor: SandzakPress.net, 19.Nov.2018, 14:20

U višim predelima novovaroškog kraja jutros je osvanulo desetak santimetara snega, a temperatura je minus 6 stepeni.   FOTO: KURIR/Z.Š.   Prvi ovogodišnji sneg izazvao je sinoć velike probleme u saobraćaju u ovom kraju, a magistrala prema Užicu bila je tokom večeri jedno vreme u potpunom prekidu....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.