Opra Vinfri častila beskućnika večerom

Izvor: Blic, 26.Apr.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opra Vinfri častila beskućnika večerom

Voditeljka Opra Vinfri ponovo je učinila dobro delo i častila beskućnika večerom u luksuznom italijanskom restoranu. Opra Vinfri

Beskućnik po imenu Edi video je Opru Vinfri kako večera na terasi restorana "Skarpeta" na Beverli Hilsu i zamolio je za tanjir supe. Televizijska zvezda odmah se obratila osoblju da mu donesu bolji obrok.

- Molim vas, možemo li da mu damo nešto novca i obrok - pitala je Opra svoje prijatelje i zaposlene u restoranu nakon čega je beskućnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dobio i više nego što je tražio. Luksuzni italijanski restoran koji se nalazi na nekoliko lokacija u Americi čuven je i po tome što je u njemu reper Džej Zi jednom prilikom ostavio bakšiš od 50.000 dolara za bocu prvoklasnog šampanjca.

Inače, Opra Vinfri poznata po svom humanitarnom radu jer je 2007. godine osnovala akademiju za devojke u Južnoj Africi, a u svojoj tok šou emisiji govorila o vrednostima poput ljubavi i osećaju za druge.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Saznajte čime je Opra Vinfri častila beskućnika

Izvor: S media, 26.Apr.2012

Voditeljka Opra Vinfri ponovo je učinila dobro delo i častila beskućnika večerom u luksuznom italijanskom restoranu.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.