Opozvan ambasador Srbije u Turskoj

Izvor: B92, 13.Nov.2017, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozvan ambasador Srbije u Turskoj

Beograd -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opozvao je Danila Vučetića sa mesta ambasadora Srbije u Turskoj, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku".

Ukaz o opozivu Vučetića potpisan je 7. novembra.

Danilo Vučetić za ambasadora u Turskoj postavljen je u julu 2013. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opozvan ambasador Srbije u Turskoj

Izvor: N1 televizija, 13.Nov.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić opozvao je Danila Vučetića sa mesta ambasadora Srbije u Turskoj, objavljeno je u najnovijem "Službenom glasniku"...Ukaz o opozivu Vučetića potpisan je 7. novembra...Danilo Vučetić za ambasadora u Turskoj postavljen je u julu 2013. godine.

Nastavak na N1 televizija...

Vučić opozvao ambasadora Srbije u Turskoj

Izvor: BKTV News, 13.Nov.2017

Odluka objavljena u Službenom glasniku...Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, opozvao je Danila Vučetića, ambasadora Srbije u Turskoj s te funkcije...Vučić je potpisao ukaz, koji stupa na snagu narednog dana od dana objavljivanja u "Službenom glasniku Republike Srbije"...Dačić ambasadora Srbije...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.