Opozicija najavila organizovanje protesta

Izvor: B92, 24.Nov.2018, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opozicija najavila organizovanje protesta

Izvršni komitet najveće opozicione stranke u Makedoniji VMRO-DPMNE odlučio je da ta partija organizuje proteste u narednom periodu.

Proteste će organizovati kako bi se, kako je saopšteno, stalo na put antinarodnoj i kriminalnoj vlasti koja svakodnevno uništava sudbinu makedonskih građana.

"Prvi protest je planiran za sredu, 28. novembar, tačno godinu dana od konstruisanja sudskog procesa gde su poslanici, zajedno sa umetnicima, glumcima, rediteljima, operskim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pevačima, optuženi za terorizam", piše u saopštenju stranke, prenosi televizija TV21.

VMRO-DPMNE smatra da nakon dolaska na vlasti SDSM, na čelu sa Zoranom Zaevim, država u kontinuitetu tone.

Izvršni komitet VMRO-DPMNE je na sednici održanoj u petak konstatovao da SDSM "vodi državu u pogrešnom smeru, i da ona tone u siromaštvo, kriminal i korupciju".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.