Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oporavak bitkoina, zbrisan dio gubitaka

NJUJORK - Vrijednost bitkoina je danas skočila, čime je zbrisan izvjestan dio gubitaka koji su tu valutu pogodili od prošle nedjelje, a koji su dostigli čak 18 odsto.

Samo nekoliko sati nakon što je najveća kriptovaluta u svijetu završila trgovanje na najnižem nivou od početka ove godine, njena vrijednost se jutros oporavila u Londonu, dostigavši nivo od 6.487,10 dolara.

Rivalske digitalne valute >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << - ripl, etereum i lajtkoin - takođe su dobile na vrednosti, prenosi njujorška agencija Bloomberg.

Cijena bitkona je juče u jednom trenutku pala za čak 500 dolara na 6.370 dolara, najniži nivo u četiri mjeseca, samo nekoliko dana nakon što su hakeri ukrali bitkoine sa južnokorejske berze za virtuelne valute  Coinrail u vrijednosti od 37 miliona dolara.

Vrijednost virtuelne valute je prošle godine uvećana za šest puta, što je bitkoinu pomoglo da dostigne rekord od 19.783 dolara u decembru.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oporavak bitkoina, zbrisan deo gubitaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2018

Vrednost bitkoina je danas skočila, čime je zbrisan izvestan deo gubitaka koji su tu valutu pogodili od prošle nedelje, a koji su dostigli čak 18 odsto...Samo nekoliko sati nakon što je najveća kriptovaluta u svetu završila trgovanje na najnižem nivou od početka ove godine, njena vrednost se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.