Opljačkan pošto je uzeo novac iz menjačnice

Izvor: Mondo, 26.Okt.2018, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkan pošto je uzeo novac iz menjačnice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su mladića zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštio je danas MUP.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Protiv još četiri osobe, od kojih je jedna maloletna, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Oni su osumnjičeni da su pratili oštećenog kog su uočili dok je menjao novac u menjačnici u Zemunu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i potom ga u Ulici Otona Župančića u Novom Beogradu napali i oteli mu 5.500 evra i 38.000 dinara.

Uhapšenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NOVA HAPŠENJA Policija privela još dvojicu zbog napada u Beton hali

Izvor: Blic, 26.Okt.2018

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su M. V. (30) i M. M. (36) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje, saopštio je MUP.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.