Izvor: SandzakPress.net, 05.Mar.2017, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opljačkali ženu u centru Pazara i uzeli joj 4000 evra!

Novi Pazar – Novopazarka S.P. opljačkana je sinoć u centru Novog Pazara gdje su joj napadači uzeli oko 4.000 evra. Policija je otkrila identitet pljačkaša i za njima se intezivno traga. Dvojica muškarca sinoć su oko 22 časa u ulici Relje Krilatice napala i opljačkala Novopazarku S.P. ( 64). S.P. je u tašni koja joj je oteta imala nešto više od 4000 evra koje je nosila iz menjačnice u kojoj radi.” Izašli su iz automobila i napali me sa leđa i držali kako ne bih mogla da se okrenem >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i vidim ih. Nakon toga su mi istrgnuli tašnu iz ruku i pobegli, a ja sam pala na zemlju. Uzeli su mi 4000 eura koje sam nosila iz menjačnice u kojoj radim, 50 eura i 1000 dinara koje sam imala . Strašno! Ne mogu da verujem da se ovo desilo meni u mom Novom Pazari posle 50 godina koliko živim ovdje.”, kaže vidno uznemirena S.P. Ona dodaje da je jednom od napadača ispao mobilni prilikom otimanja, koji je odnela u PU Novi Pazar.Kako naš portal saznaje, jedan od pljačkaša je iz Raške, a drugi je Novopazarac. (glassandzaka.com)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Tuča u centru Novog Pazara – Nožem isekao dvojicu, mladić u šok sobi! (Foto)

Izvor: SandzakPress.net, 05.Mar.2017

Novi Pazar – Dvojica mladića povrijeđena su u tuči koja se sinoć dogodila u centru Novog Pazara. Policija uhvatila napadača. Sinoć oko 23 časa došlo je do sukoba između grupe mladića u gradskom Parku. Prema našim saznanjima, nakon verbalnog napada jedan mladić je nožem krenuo na drugu...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.