Opet napad na kontrolorku Bus plusa

Izvor: B92, 14.Feb.2013, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet napad na kontrolorku Bus plusa

Beograd -- Nepoznati muškarac fizički napao kontrolorku kompanije Bus plus V.Ž. u tramvaju na liniji sedam kraj stajališta kod Studentskog kulturnog centra danas u podne.

Kako se navodi u saopštenju Bus plusa, taj putnik je više puta išutirao kontrolorku u vozilu, da bi potom nastavio da je udara i na stajalištu u Resavskoj ulici.

Nakon što je kontrolorka zamolila putnika da joj pokaže kartu, muškarac ju je, kako se precizira, udario, a zatim nogom izvalio vrata tramvaja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i izašao. Kontrolorka je s koleginicom napustila tramvaj na stajalištu kod SKC-a, gde ju je napadač ponovo presreo, šutirao i zatim pobegao, navodi se u saopštenju kompanije Bus plus.

Kontrolorka kompanije Bus plus je, kako se dodaje, prevezena u Urgentni centar na pregled, a na mesto događaja je izašla i policija.

Ističe se da će zbog napada na kontrolorku biti podneta krivična prijava protiv NN lica.

Jedna kontrolorka kompanije Bus plus i juče je napadnuta na stajalištu kod SKC-a u 6.45, a iz preduzeća Bus plus napominju da su napadi na kontrolore preduzeća Bus plus postali sve učestaliji i da su bez ikakvog povoda postali meta nezadovoljnih građana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutirao kontrolorku Bus Plusa

Izvor: Press, 14.Feb.2013

Putnik je više puta šutnuo kontrolorku u vozilu, da bi potom nastavio da je udara i na samom stajalištu u Resavskoj ulici, saopštila je kompanija Bus Plus...Pošto je kontrolorka zamolila putnika da joj pokaže kartu, muškarac ju je udario, a zatim nogom izvalio vrata tramvaja i izašao, navedeno...

Nastavak na Press...

Još jedan napad: Šutirao kontrolorku Bus Plusa u tramvaju i na stajalištu

Izvor: NaDlanu.com, 14.Feb.2013

Nepoznati muškarac fizički je danas oko 12 sati napao kontrolorku Bus Plus-a V. Ž. u tramvaju na liniji 7 u blizini stajališta kod Studentskog kulturnog centra...Putnik je više puta išutirao kontrolorku u vozilu, da bi potom nastavio da je udara i na samom stajalištu u Resavskoj ulici.Nakon što...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.