Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023, 14:55

OneLife Rally danas u Novom Sadu

Ljubitelji automobilizma imaće danas priliku da se na Trgu slobode upoznaju sa karakteristikama stotinak najbržih automobila na svetu. Naime, u Novi Sad danas u 16 časova stižu učesnici spektakularnog „OneLife Rally-ja“ koji je startovao 24. juna u Rimu. Dan kasnije vozači su stigli u Milano, posetili Veneciju, juče Zagreb, a danas su u našem gradu. Nakon Novog Sada, sutra u podne nastavljaju put Rumunije, gde će proći kroz Sibiu, a 30. juna stići u Bukurešt, uz vožnju Transalpinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

”OneLife Rally” u Novom Sadu na Trgu slobode! Veliki broj građana dočekao skupocene automobile

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Jun.2023

NOVI SAD – Jedan od najprestižnijih automobilskih događaja u Evropi, ”OneLife Rally”, stigao je na Trg slobode. Stotinu egzotičnih i jedinstvenih automobila nalazi se u centru grada. Mnogobrojni posetioci imaju priliku da vide unikatne primerke automobila marke Ferrari, Lamborghini, Bugatti,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.