Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ona je najrazgibanija plus-sajz instruktorka plesa

Plus-sajz instruktorka Ro 'Jejl dokazuje svijetu da seksepil nema veze sa brojem kilograma.

Tridesetšestogodišnja Ro 'Jejl iz Džordžije, poznata po nadimku Kraljica oblina, počela je da izvodi pol dens nakon iznenadnog razvoda od supruga, koji je tada poljuljao njeno samopouzdanje.

Nakon samo nekoliko lekcija,kaže da je u ovoj vrsti pronašla sebe, kao i veliku životnu strast.

Nakon redovnog vježbanja u studiu, ubrzo je dobila ponudu da drži časove >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pol densa namijenjenim plus-sajz ženama.

"Bila sam veoma uzbuđena, zapravo šokirana. Cijeli tim je primijetio moju želju da donesem nešto drugačije u studio, nešto što nisu imali ranije".

Ro ističe da je na početku, prije nego što je počela da igra, mislila da je pol dens neka vrsta striptiza. Ubrzo, shvatila je da je to veoma lijepa i zavodljiva igra.

"Ranije sam pol dens upoređivala sa striptizom. Ubrzo sam shvatila da je to najnormalnija vrsta igre, a u studio dolaze "obične" žene- doktorke, inženjerke, glumice", naglasila je.

Takođe, instruktorka ističe da zavodljivost jedne žene nema veze sa konfekcijskom veličinom, kao i da težina ne treba da  spriječi nečije profesionalne izazove.

U sljedećem videu možete pogledati najzanimljivije pol dens pokrete koje izvodi Ro 'Jejl.

(b92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.