Omladina DS sumnja u Stefanovićev poligraf

Izvor: RTS, 15.Okt.2015, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omladina DS sumnja u "Stefanovićev poligraf"

Podmladak DS održao performans ispred zgrade kompanije Ekektromreža Srbije, a predsednica te organizacije, inače poslanica DS u parlamentu, Jovana Jovanović izjavila je novinarima da oni sumnjaju u objektivnost rezultata poligrafa ministra policije Nebojše Stefanovića.
Demokratsku omladinu interesuje kako je direktor EMS Nikola Petrović došao na čelo jednog od najvažnijih javnih preduzeća u Srbiji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i da li mu je jedina preporuka za izbor bila što je kum premijera, prenosi Tanjug.

Podmladak DS tvrdi da je borba protiv korupcije selektivna i da se ne odnosi na ljude bliske vlasti.
Oni su nosili transparente na kojima je pisalo "Možda baš i tebe neko prisluškuje", "Zar je i poligraf bot".
Direktor EMS Nikola Petrović pre nekoliko dana je prošao poligraf povodom optužbi da je u vezi s gradnjom vetroparkova ucenjivao američku kompaniju Kontinental vinds.
U javnosti su plasirani transkripti razgovora lidera DS Bojana Pajtića i Lidije Udovički, u kojima se pominje da je Petrović navodno od Udovički tražio dva miliona evra kako bi se na EMS priključio vetro-park te firme.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Akcija demokratske omladine

Izvor: Akter, 15.Okt.2015

Demokratska omladina je danas održala performans ispred zgrade Elektromreža Srbije u Beogradu zbog toga što je, kako je saopšteno, očigledno da slučaj “kum” ukazuje da se borba protiv korupcije u Srbiji vodi protiv svih, osim protiv onih koji su najbliži saradnici premijera Srbije..Sumnjamo...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.