Omar Kuk se vraća u Zvezdu?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jul.2014, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Omar Kuk se vraća u Zvezdu?

Amerikanac Omar Kuk koji je već igrao u crveno-belom dresu u sezoni 2007/08 mogao bi da se vrati u Zvezdu.

 

Odlazak Demarkusa Nelsona iz Zvezde ostavio je upražnjeno mesto plejmejkera u timu crveno-belih, a kako navodi specijalizovani košarkaški novinar David Pik, njegova zamena mogao bi biti Omar Kuk!

"Crvena zvezda se interesuje za ponovnu saradnju sa plejmejkerkom Omarom Kukom, sudeći prema izvorima", napisao je izraelski novinar na Tviteru.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << /> 

Amerikanac je već nastupao za Zvezdu u sezoni 2007/08, kada je prosečno beležio 16.5 poena, 6.5 asistencija i 2.4 skoka po meču u Jadranskoj ligi. Plejmejker rođen u Bruklinu 1982. godine, po odlasku iz Zvezde nastupao je za Malagu, Valensiju, Olimpiju Milano, Kahu Laboral, Lijetuvos Ritas, a kontinuitet igranja u Evroligi mogao bi da nastavi u crveno-belom dresu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.