Oliver Ivanović prebačen u bolnicu

Izvor: Radio 021, 14.Avg.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oliver Ivanović prebačen u bolnicu

Lider Građanske inicijative SDP Oliver Ivanović prebačen je u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, nakon osam dana štrajka glađu u zatvoru, javlja radio Kontakt plus.

Oliver Ivanović je u pratnji policije i osoblja pritvorskog centra doveden oko 17.30 u bolnicu, javio je mitrovički radio Kontakt plus, prenosi Tanjug.

Za sada nema zvanične potvrde da se Ivanović nalazi u bolnici, a u samom gradu je pojačano prisustvo kosovske policije. Oliver Ivanović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << štrajk glađu u zatvoru u Kosovskoj Mitrovici započeo 7. avgusta sa zahtevom da mu se omogući odbrana sa slobode u procesu koji se vodi protiv njega pred međunarodnim sudskim većem Osnovnog suda u ovom gradu.

On je započeo štrajk glađu nakon što je Euleksovo sudsko veće donelo odluku da mu produži pritvor za još dva meseca, do 6. oktobra. Ivanović je uhapšen 27. januara prošle godine i ovo je drugi put da se odlučuje na ovakav korak. Prethodno je štrajkovao glađu nedelju dana u Prištini, zahtevajući premeštanje iz prištinskog u mitrovički zatvor, što mu je na kraju i omogućeno.
Pogledaj vesti o: Štrajk policije,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.