Oland produžio vanredno stanje na još tri meseca

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016, 04:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oland produžio vanredno stanje na još tri meseca

Predsednik Fransoa Oland je u obraćanju novinarima rekao da je povukao prvobitnu odluku da vanredno stanje ukine 26. jula i produžio ga je na još tri meseca.

On je ranije u četvrtak rekao da vanredno stanje ne može biti više na snazi i da će ga ukinuti, nakon nešto više od osam meseci, 26. jula.

Na kratkoj konferenciji koju je održao nešto pre 4 sata po srednjoevropskom vremenu, saopštio je da među stradalima ima i dece.

Francuska je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << napadnuta, strahota je ponovo udarila na Francusku, rekao je Oland.

Jasno je da mi moramo sve uraditi da se borimo protiv terorizma... Vozač kamiona je ubijen, ali moramo da vidimo da li on ima saradnika, naveo je.

On je najavio operacije najvišeg nivoa i produžio vanredno stanje na još tri meseca.

Ništa neće uništiti našu volju da porazimo terorizam, rekao je predsednik Francuske.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Oland produžio vanredno stanje na još tri meseca

Izvor: N1 televizija, 15.Jul.2016

Predsednik Francuske Fransoa Oland je u obraćanju novinarima rekao da je povukao prvobitnu odluku da vanredno stanje ukine 26. jula i produžio ga je na još tri meseca...On je ranije u četvrtak rekao da vanredno stanje ne može biti više na snazi i da će ga ukinuti, nakon nešto više od osam meseci,...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.