Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2023, 13:12

Olakšan izvoz meda i hrane za kućne ljubimce

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Jelena Tanasković potpisala je protokole sa predstavnikom kineske carine Vang Lingđunom o izvozu meda i o izvozu hrane za kućne ljubimce. Kako je istakla ministarka, gotovo nikakav izvoz u Kini nije moguć bez takvih protokola.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobre vesti: Srpski med, a uskoro i jabuka na tržištu Kine, ministarka Tanasković potpisala protokole

Izvor: Blic, 15.Maj.2023

Dobre vesti za pčelare, proizvođače hrane za kućne ljubimce, ali i voćare. Ministarka poljoprivrede Jelena Tanasković potpisala je danas protokole, bez kojih nije moguć gotovo nikakav izvoz u Kinu.

Nastavak na Blic...

Potpisan protokol za izvoz meda i hrane za kućne ljubimce iz Srbije u Kinu

Izvor: Danas, 15.Maj.2023

Ministarka poljoprivrede Srbije, Jelena Tanasković, potpisala je danas u Ningbou u Kini s predstavnikom kineske carine Vang Lingđunom protokole o izvozu meda i hrane za kućne ljubimce iz Srbije u Kinu.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.