Okupljanje predstavnika SzS ispred RTS-a - čista demonstracija nasilja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2019, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Okupljanje predstavnika SzS ispred RTS-a - čista demonstracija nasilja!"

Analitičar Nebojša Krstić izjavio je večeras da najava predstavnika SzS da će se okupiti ispred RTS-a, gde će gostovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nije ništa drugo do "dimenzionalni pokušaj demonstracije nasilja".

On je gostujući na televiziji Pink rekao da to radi grupa koja je već pokušala da upadne na RTS, u Predsedništvo Srbije,Rektoraat, na promociju knjige Gorana Vesića.

- Oni u svojoj biografiji imaju sklonost ka izazivanju incidenata. Situaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba pratiti, jer živimo u zemlji u kojoj je ubijen premijer. Oni svakoga dana šalju pretnje, ali danas se pretnje materijalizuju i sve to podseća na ono najpre šegačenje i sprdnju kao sa Bagzijem, što je bila samo uvertira, posle čega je usledio pravi atentat - rekao je Krstić.

On je kazao i da je problem što ta grupa i opozicioni političari koji je organizuju to rade sa strane.

- Onda isture devojčice i dečake koje pozivaju da tu dođu. Kada ste naivni posmatrač, vi kažete da su to mladi ljudi, a oni su u stvari žrtve kukavičkuka u kojima protivnici žele krv i nasilje, ali i da ostanu čisti i da politički profitiraju. To je najgora stvar koju smo gledali u bliskoj prošlosti - rekao je Krstić.

On je dodao da državni organi treba da ispitaju svu ozbiljnost pretnji predsedniku Srbije.

Izgovor da dolaze da mu postave pitanje je zamena teze,kaže, jer svako može da mu postavi pitanje na pres konferencijama, posredtsvom tvitera..., kaže Krstić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.