Okupljanje bajkera regiona u Odžacima

Izvor: Blic, 26.Jul.2009, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okupljanje bajkera regiona u Odžacima

Stotine bajkera iz celog regiona juče su krstarili drumovima između četiri bačka grada – Bačke Topole, Bača, Ruskog Krstura i Odžaka. U Topoli i Baču taborovali su pokraj jezera Provala, u Krsturu su možda najtoplije dočekani, a od 22 sata svi putevi su vodili u Odžake gde im je domaćin bio niko drugi nego jedna od ikona bajkerskog plemena – Bora Đorđević sa Ribljom čorbom. Zabava je trajala do dugo u noć.

Sima Rebić, lider „Moto rok bluz festa" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u Odžacima, kaže da ništa bolje nije mogao nego da pozove Riblju čorbu, najbolju rok grupu u regionu. Oko 2.000 ljubitelja ove muzike i Čorbe to je potvrdilo, a registracije dvotočkaša bile su od Osijeka i Baje do Beograda.

Bora se nije štedeo, niti je štedeo od svojih strela „anđele koji ne vide svoj dom". Nizali su se stari hitovi, a publika je dobro primila i „Minut sa njom", novi album ove grupe. Oko dva sata svirale su predgrupe Satelit iz Odžaka, U-TA-TA iz Smederevske Palanke i Pergament i Šinobusi iz Novog Sada.

– Sjajno se provodimo. Koncert je super, poslednji Čorbin album je baš nešto novo, jedan malo drugačiji Bora, kao da nije najbolji, kao da je tek krenuo da se dokazuje – kažu Miroslav Davidović i Ana iz Sombora. Oni su stigli na jezero Provalu, gde su proveli dan, a kao uviđavni gosti ispratili su i „Street fajt" u Odžacima. I njih je, kao većinu bajkera, privukao Borin koncert. Ana je dodala da su se na jezeru častili sjajnim vojničkim pasuljem sa slaninicom.

Ilija Čabrinović koji je došao sa još desetak bajkera iz Osijeka rekao je da mu je ovaj vikend najlepši u ovom mesecu i da je „na svu sreću došao iako je bilo i drugih predloga i programa".

Dejan Fabijanović, motorista iz Bačke Topole, zabavljao je čitavih pola sata nekoliko stotina Odžačana u centru grada vozeći svoj motocikl i skuter. Gledaocima je zastajao dah od hrabrosti, veštine i energije ovog mladića koji je posebno oduševio najmlađe zaljubljenike u motore.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.