Okršaj golih grudi na crvenom tepihu: Crna Rita Ora protiv Bele Rijane

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okršaj golih grudi na crvenom tepihu: Crna Rita Ora protiv Bele Rijane

Na dodeli MTV nagrada, Rita Ora i Rijana su se opredelile za sličan stajling, samo je razlika u bojama. Rita Ora je zablistala u crnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, dok se Rijana pojavila u haljini u kojoj su istaknuti svi njeni aduti. Ko je sinoć obradovao gledaoce MTV nagrada sa lepšim dekoleteom?

Rijana je svoje obožavaoce obradovala sa haljinom, koja iako pomalo podseća na spavaćicu, stoji joj odlilčno.

Nedavno je javnost iznenadila kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pokazala golu guzu zarad slikanja za jedan časopis, a sada se Rijana pojavila na "MTV Movie Awards"-u u haljini koja liči na spavaćicu.

Pevačica koja neprestano iznenađuje svojom pojavom, nakon gole guze koju je pokazala za slikanje časopisa, pojavila se na dodeli "MTV Movie Awards"-a u dugom ogrtaču koji je namenjen za krevet ili relaksirajuću šetnju po kući ali ne i za izlazak u javnost, pogotovo za jednu ovako prestižnu manifestaciju.

Rijana je svojim dekolteom i satenskim korsetom privukla veliku pažnju prisutnih i fotografa ali potpuno relaksirana pred nastup sa kolegom Eminemom u izvođenju nove pesme "Monster", ona se smešila u objektiv pa je ogrtač ostao u senci.

Poslednjih meseci, kontraverzna pevačica fascinira javnost svojim stajlingom. Iako je na skorašnjem snimanju pokazala samo guzu, njene grudi smo imali priliku da vidimo već na jednoj žurci u Parizu, kada je obukla potpuno providnu mrežastu majcu.

Rita Ora, britanska pevačica koja je poreklom sa Kosova, došla je u haljini koja je otkrila njenjo bujno poprsje.

Mlada pevačica je zablistala na dodeli nagrada, pošto je imala tu čast da skine košulju sa ramena Zeka Efrona.

Rita Ora i Rijana se inače često upoređuju u javnost, i pominje se da dve pevačice jako liče.

Šta vi mislite, ko je bolje pokazao svoje adute na crvenom tepihu?

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Okršaj golišavih pevačica na crvenom tepihu: Crna Rita Ora protiv bele Rijane

Izvor: Blic, 14.Apr.2014

Na dodeli MTV nagrada, Rita Ora i Rijana su se opredelile za sličan stajling, samo je razlika u bojama. Rita Ora je zablistala u crnoj haljini koja je više otkrivala nego pokrivala, dok se Rijana pojavila u haljini u kojoj su istaknuti svi njeni aduti. Ko je sinoć obradovao gledaoce MTV nagrada sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.