Oko 40 migranata prešlo marokansko-špansku granicu

Izvor: B92, 20.Avg.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 40 migranata prešlo marokansko-špansku granicu

Madrid -- Oko 150 afričkih migranata pokušalo je da pređe granicu između Maroka i španske enklave u Melilji, prenele su lokalne vlasti.

Oko 40 migranata uspelo je da preskoči visoku bodljikavu žicu i pređe na špansku teritoriju u Africi.

"Grupa od oko 150 migranata iz podsaharske Afrike pokušala je da preskoči ogradu na granici", izjavio je neimenovani portparol lokalne prefekture i dodao da je njih 40 uspelo da pređe preko ograde.

Prefektura je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dodala da niko nije povređen jer je ograda visoka i ima bodljikavu žicu.

Nekoliko hiljada ljudi svake godine rizikuje život da pređe u Melilju, autonomni španski grad i enklava Španije na mediteranskoj obali severne Afrike.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.