Ognjen i Danijela se vratili sa Majorke

Izvor: Blic, 09.Avg.2010, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ognjen i Danijela se vratili sa Majorke

Popularni voditelj Televizije „Pink“ i manekenka „Victoria’s Secreta“ Danijela Dimitrovska, za koje se već neko vreme šuška da su u ljubavnoj vezi, u subotu po podne vratili su se u Beograd sa letovanja na Majorki.

Novopečeni par se, ako je suditi po osmesima koji im nisu silazili sa lica, odlično proveo na odmoru, mada se po boji njihovog tena teško moglo naslutiti da su bili na moru. Odmah nakon sletanja Ognjen i Danijela zajedno su se uputili u nepoznatom pravcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odbijajući da daju bilo kakav komentar, a na aerodromu ih je sačekao prijatelj. Inače, da se nešto dešava u ljubavnom životu poznatog voditelja mediji su počeli da spekulišu odmah nakon njegovog razvoda. Amidžić je u to vreme više puta odlazio u Njujork, gde Danijela živi i radi, pa su mnogi posumnjali da je upravo lepa manekenka razlog Ognjenovih putovanja.

Ovaj par se upoznao prošle godine kada je Dimitrovska gostovala kod Ognjena u „Amidži šouu", te su se ubrzo i sprijateljili, a prijateljstvo je nedavno preraslo u ljubav.

Iako Danijela za sada ne želi da komentariše novu vezu, Amidžić je za medije samo kratko prokomentarisao da je trenutno veoma srećan.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.