Oglasio se Vučić, ima jasan zahtev VIDEO

Izvor: B92, 21.Feb.2024, 11:13

Oglasio se Vučić, ima jasan zahtev VIDEO

Tražim podršku za Srbiju, da se borimo za svoju zemlju i nemojte uvek i po svaku cenu da govorite protiv svoje zemlje, poručio je Aleksandar Vučić.

On je u video poruci na Instagramu dodao:

"Da se borimo za našu zemlju. Da nam ne kažete da je loše to što ćemo da izgradimo sve ove auto-puteve, sve ove pruge, naučno tehnološke parkove. Da ne obmanjujete narod da se u ovoj zemlji leči sms porukama. A u ovoj zemlji se leče i retke bolesti i inovativni lekovi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i šalju deca i odrasli u inostranstvo o trošku države više nego u najrazvijenijim zemljama Evrope", rekao je Vučić u videu objavljenom na instagram nalolgu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić poslao snažnu poruku: Tražim podršku za Srbiju, da se borimo za svoju zemlju (VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Feb.2024

BEOGRAD – Predsednik Srbije je naglasio da ne traži političku podršku zato da bismo mi imali jednoumlje, već traži podršku za Srbiju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak na svom Instagram profilu u kome poručuje da traži podršku za Srbiju, da se borimo za svoju zemlju.  –...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.