Oglasio se Skot: Šteta što je Vučić sprečen

Izvor: Mondo, 09.Sep.2018, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se Skot: Šteta što je Vučić sprečen

Ambasador SAD Kajl Skot ocenio je da tenzije tokom posete predsednika Aleksandra Vučića Kosovu "naglašavaju potrebu za kompromisom i normalizacijom odnosa".

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ambasador je na Twitteru naglasio i da je šteta što su barikade na putevima sprečile Vučićevu planiranu posetu mestu Banje ali i da je dobro što je ostatak posete prošao bez incidenta.

Tenzije tokom Vučićeve posete Kosovu još jednom naglašavaju potrebu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za kompromisom i normalizacijom odnosa. Šteta je što su barikade na putevima sprečile predsednikovu planiranu posetu u Banje, ali je dobro što se ostatak njegove važne posete Kosovu nastavio bez incidenta.

— Kyle Scott (@usambserbia) September 9, 2018

"Tenzije tokom Vučićeve posete Kosovu još jednom naglašavaju potrebu za kompromisom i normalizacijom odnosa. Šteta je što su barikade na putevima sprečile predsednikovu planiranu posetu selu Banje, ali je dobro što se ostatak njegove važne posete Kosovu nastavio bez incidenta", napisao je Skot.

Skandalozne fotografije Albanaca obišle svet FOTO

Vučića je ranije danas, tokom drugog dana posete Kosovu, policija vratila kada je krenuo u mesto Banje, iz bezbednosnih razloga.

Vučić je potom otišao u Kosovsku Mitrovicu gde se obratio narodu.

Vučić u Mitrovici - Da sačuvamo MIR, za KOMPROMIS!
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.