Odsekao sebi nogu jer nije hteo da radi

Izvor: S media, 26.Mar.2012, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odsekao sebi nogu jer nije hteo da radi

Jedan nezaposleni 56.godišnji Austrijanac odsekao je sebi nogu, i potom je bacio u peć, kako bi od lekara penzijskog osiguranja dobio potvrdu da je nesposoban za rad.

Odsekao svoju ruku da bi stavio bioničku

Austrijanac je ovo učinio pred zakazani lekarski pregled, strahujući da će biti proglašen radno sposobnim i da će ponovo morati da radi.

Kako bi izbegao lekarski pregled on je sebi amputirao levu nogu.

Oko šest sati ujutro u kotlarnici >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svoje kuće uzeo je električnu testeru, namenjenu za sečenje drva, i presekao nogu. Zatim je nogu bacio u peć, kako ne bi više mogla da mu bude prišivena.

Tek potom on je otpuzao do garaže i pozvao hitnu pomoć.

Nakon intervencije u bolnici, kako je saopšteno, on se više ne nalazi u životnoj opasnosti.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odsekao sebi nogu da ne bi morao da radi

Izvor: NoviMagazin.rs, 26.Mar.2012

Jedan nezaposleni Autrijanac odsekao je sebi nogu da ga ne bi proglasili sposobnim za rad. Kako bi se osigurao da mu nogu ne prišiju, bacio ju je u peć pre nego što je pozvao hitnu pomoć.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Odsekao sebi nogu da ne bi morao da radi

Izvor: Radio 021, 26.Mar.2012

Jedan nezaposleni Austrijanac odsekao je sebi nogu i potom je bacio u peć kako bi od lekara penzijskog osiguranja dobio potvrdu da je nesposoban za rad.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.