Izvor: NoviMagazin.rs, 22.Feb.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana prva sednica o doktoratu Siniše Malog

Stručna komisija za procenu originalnosti doktorske disertacije ministra finansija Siniše Malog održala je prvi sastanak, nezvanično saznaje list Danas.

Kako je tom listu rečeno, ova informacija je pod tačkom obaveštenja saopštena na poslednjoj sednici Nastavno-naučnog veća Fakulteta organizacionih nauka, ali bez ulaženja u pojedinosti.

Rektorka Univerziteta u Beogradu Ivana Popović nedavno je izjavila da stručna komisija ima rok od 60 dana da donese izveštaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
List podseća da je Siniša Mali 2013. godine odbranio doktorsku tezu pod nazivom "Kreiranje vrednosti kroz proces restrukturiranja i privatizacije - teorijske koncepcije i ostvareni rezultati u Srbiji" na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.