Održana promocija knjige Emira Kusturice

Izvor: Danas, 24.Okt.2018, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana promocija knjige Emira Kusturice

Srećan sam što večeras možemo da otvorimo teme, prvo jednu ontološku književnu, pa onda poniranje u problem ko je kakav čovek, jer to je najvažnije, to ostane, to kako se ko izborio sa vremenom u kome je živio i kako je ko uspevao da pretekne”, istakao je Emir Kusturica na promociji svoje treće knjige “Šta mi ovo treba”, sinoć na Beogradskom sajmu knjiga. Članak Održana promocija knjige Emira Kusturice se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kusturica: Moramo se boriti za kulturu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2018

Knjiga "Šta mi ovo treba" Emira Kusturice, u izdanju "Vukotić Medie" predstavljena je danas na Beogradskom sajmu knjiga...Veliko interesovanje je danas vladalo za Kusturičinu i za knjigu Matije Bećkovića "100 mojih portreta"...Promocije jedna za drugom, na istom mestu, prvo je Kusturica govorio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Matija Bećković: Kusturica mi je direktno udario na kašiku

Izvor: Blic, 25.Okt.2018, 16:32

Na Sajmu knjiga održana je promocija dnevničkih zapisa Emira Kusturice "Šta mi ovo treba".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.