Održan drugi Kaizen kongres u Beogradu

Izvor: Danas, 24.Sep.2018, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan drugi Kaizen kongres u Beogradu

Put od mačke do tigra vodi preko – japanskih kompanija u Srbiji, ovo je poruka sa drugog Kaizen kongresa u Beogradu, na kojem je održan panel sa temom japanskih investicija u Srbiji i još intrigantnijim pitanjem: postaje li Srbija novi ekonomski tigar? Članak Održan drugi Kaizen kongres u Beogradu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

„Gradina“ gradi tržni centar u okviru Beograda na vodi

Izvor: Danas, 24.Sep.2018

Kompanija "Beograd na vodi" potpisala je danas sa građevinskom kompanijom "Gradina" novi ugovor kojim je ta građevinska firma postala glavni izvođač radova na tržnom centru, koji će se prostirati na površini od 300.000 kvadratnih metara. Članak „Gradina“ gradi tržni centar u okviru Beograda...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.