Izvor: Radio Slobodna Evropa, 04.Dec.2014, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka o privatizaciji "Železare Smederevo"

Vlada Srbije odlučila je da pokrene postupak privatizacije "Železare Smederevo", modelom strateškog partnerstva putem dokapitalizacije i metodom javnog prikupljanja ponuda.

Rok za podnošenje prijava je 5. januar 2015. godine, naknada za otkup privatizacione dokumentacije iznosiće 10.000 evra, a zainteresovani ponuđači su dužni da na ime ozbiljnosti ponude uplate depozit od 100.000 evra, saopšteno je iz vladine Kancelarije za saradnju s medijima.

Vlada je odlučila da državni poverioci otpišu dug "Železari Smederevo" sa stanjem na dan 31. decembar 2013. godine, pod uslovom uspešnog okončanja dokapitalizacije.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada pokreće tender za dokapitalizaciju Železare

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Dec.2014

Vlada Srbije je danas odlučila da pokrene postupak privatizacije Železare Smederevo, modelom strateškog partnerstva putem dokapitalizacije i metodom javnog prikupljanja ponuda, saopštila je Vladina pres služba...Rok za podnošenje prijava je 5. januar 2015. godine...Vlada je na današnoj sednici...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.