Odloženo suđenje Rašeti Vukosavljević

Izvor: TvojPortal.com, 13.Jul.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo suđenje Rašeti Vukosavljević

/press online/ Početak suđenja bivšoj ministarki za telekomunikacije Mariji Rašeti Vukosavljević odloženo je za 31. oktobar zbog izostanka jednog od optuženih


Odbrana Jovana Đenadića, nekadašnjeg direktora i vlasnika "Termoelektro-inženjeringa", podnela je  medicinsku dokumentaciju prema kojoj se on nalazi na bolničom lečenju u KBC Bežanijska Kosa.
    Rašeti Vukosavljević se sudi Đa zloupotrebu službenog položaja povodom opremanja i rekonstrukcije >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << beogradskog aerodroma.
   Rašeta Vukosavljević i njeni saradnici terete se da su tokom 2003. i 2004. godine nezakonito pribavili imovinsku korist od preko milion i po dinara prilikom izrade projekta i rekonstrukcije Terminala-2 i VIP salona na beogradskom aerodromu.
     Bivšoj ministarki i njenim saradnicima, shodno krivičnom zakonu, preti zatvorska kazna od dve do 12 godina.
     Pored Rašete Vukosavljević, koja je treća po redu na optužnici iz septembra 2010. godine, optuženi su nekadašnji direktor beogradskog aerodroma Branislav Vitasović i njegov zamenik Duško Grilihes, bivši pomoćnik generalnog direktor Slađan Ivković, tadašnji direktor i vlasnik "Termoenergo-inženjeringa", Jovan Đenadić, kao i suvlasnici preduzeća "Kolubara invest gradnja" Dejan Mišović i Lazar Bunčić.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijasudjenjeaerodrommarija raseta vukosavljeviczloupotreba polozajaodlozeno sudjenje

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.