Odloženo prikazivanje Da Vinčijeve slike do daljeg

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odloženo prikazivanje Da Vinčijeve slike do daljeg

Postavljanje slike Spasitelj sveta (Salvator mundi) Leonarda da Vinčija u muzeju Luvr Abu Dabi, predviđeno za 18. novembar, odloženo je na neodređeno vreme.

Sekretarijat za kulturu i turizam Abu Dabija najavio je odlaganje na svom Tviter nalogu saopštivši da će detalji biti izneti uskoro.

U Sekretarijatu su odbili da odgovore na pitanja Asošijeted presa navodeći samo da u ovom trenutku nemaju dodatne informacije.

Renesansa slika Hrista prodata je za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekordnih 450 miliona dolara na aukciji u novembru u njujorškom Kristiju.

Na slici se vidi Isus Hrist u plavoj odori kako drži kristalnu kuglu i gleda direktno u posmatrača.

Slika je trebalo da bude prikazana od 18. septembra.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.